Pot face asta pentru totdeauna -urmeaza-ma pana la stele !






Astazi m-am trezit cu gandul de ma bucura mai mult,de a iubi absolut si intens orice clipa,de a studia mai mult si profund lectiile  care mi se ofera din moment in moment.
Da ! Astazi sunt mai hotarata ca oricand sa actionez si sa nu  ezit sa intru pe nici o usa care mi se deschide.
Suntem aici si acum pentru ca meritam,pentru ca Cineva  ne iubeste atat de mult incat ne lasa sa ne jucam liberi in infinitatea timpului.
Ma simt motivata sa zbor si  sa-mi activez aripile cu care sa ating viteza iubirii.Cred din toata inima ca orice sunet,orice cuvant rostit, orice gest ,orice privire,orice zambet sunt pentru a ne determina sa fim ceea ce am fost meniti sa fim.
Stiu ca multi dintre noi se intreaba ‘’Si daca nimeni nu ne zambeste,cum poti vorbi despre fericire?’’,daca nimeni nu va zambeste atunci oferiti-va voua propriul zambet,priviti-l ! Vedeti cat este de minunat? Si cat de minunat ar fi sa-l oferiti neconditionat. Ganditi-va cum se manifesta un copil? Zambeste. Zambeste mai ales atunci cand vede  un chip intristat.V-ati intrebat vreodata de ce ar face cineva asa ceva,pentru  ca un suflet plin de iubire stie ca nu aveti nici un motiv de ingrijorare pentru ca  totul face parte din lectiile vietii.Totul e ca  noi sa intelegem  esenta de a ‘’fi adevarati’’ cu adevarat.
Cum spune si autoarea  Sonia Choquette


Poate că a sosit timpul să reevaluezi viteza şi luciditatea cu care călătoreşti prin viaţă. Acest lucru este foarte simplu. Dacă îţi iubeşti viaţa şi fiecare zi ţi se pare un cadou minunat, oferindu-ţi cele mai inimaginabile oportunităţi, binecuvântări şi legături de suflet, care te fac să te întrebi cât de frumoasă mai poate deveni viaţa ta în continuare şi dacă acest proces va înceta vreodată, înseamnă că deja călătoreşti cu viteza iubirii. Dacă aceasta este situaţia în care te afli, continuă să faci ceea ce faci, întrucât te descurci de minune (de altfel, nu mai trebuie să îţi spun acest lucru, întrucât îl ştii foarte bine).’’
” Petrece-ţi ziua acceptând tot ceea ce ţi se întâmplă. Ori de câte ori ai parte de circumstanţe mai deosebite, bune sau rele, spune-ţi cu voce tare: „Accept această situaţie. Am multe de învăţat din ea. Sunt deschis în faţa ei. O iubesc. [Da, ştiu, este greu să spui aşa ceva, dar ai încredere în mine şi fă o încercare. Vei fi surprins cât de multe lucruri se pot schimba în bine dacă vei proceda în acest fel]. Mulţumesc pentru acest dar.”

 Toate astea fiind spuse eu vreau de acum sa calatoresc doar la prima clasa cu viteza iubirii divine,locurile sunt nelimitate asa ca va invit neconditionat in acest zbor mereu la alt nivel dar cu aceeasi destinatie -Iubirea ! ‘’Si daca cineva te intreaba ‘’ce mai faci?’’ raspunde-i‘’Am o zi de prima clasa !’’ zborul meu este pentru o eternitate. 

Comentarii

  1. Perhaps you would benefit from a restriction instantly after you've have} been paid. Maybe holidays outcome in|may end up in|can lead to} problematic levels of playing for you. The best occasions for a restriction are diversified and particular person to each person. BetBlocker permits you to plan upfront and put your block in place at the occasions you need it most. You can set up BetBlocker as many 메리트카지노 occasions, on as many devices and on as many different platforms as you want.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Acelasi suflet - dincolo de frontierele timpului si spatiului .- Despre sufletele gemene -

Andalu - baietelul cu florile

Mai da-mi Doamne,aripi sa zbor !