Sentiment Suprem


Viaţa -sentiment suprem ! Dorinţa de a mă duce spre cer si de a reveni înapoi si tot aşa in libertatea de urca si de a coborî de câte ori vreau.
Simt motivaţia de a trăi pentru tot ce are viaţă,respir parfum subtil de esenţă sufleteasca.Da! E a ta ,a voastră!
Privesc ziua in noapte si noaptea in lumină si mă cuprind visele: visele mele,visele voastre. Îmi intind iubirea spre mâinile voastre ,să o puteţi atinge ,să o puteti da mai departe in tot ce atingeţi.Să fie precum pâinea caldă ,ca acel gust din copilărie.


Iubirea-  Dumnezeu ! Chemarea inevitabila in renaştere,lipsa greşelilor ,mai profundă decat marea,mai sus decat orice,lucruri simple devenite eterne în suflete mari,fericire fără moarte,acea depărtare ce devine aproape.
In sufletul meu e tot, mă binecuvântaţi cu tot ce e mai frumos,cu fiecare emoţie,cu fiecare zgomot dar şi cu fiecare tăcere,cu o căldură mai intensă decat focul,cu onestitate,autenticitate şi cu sentimente exprimate in fapte.E ca o joacă de copii ,fără graniţa dintre cer si Pământ,fără frica de a pierde.
Este mai mult decat aş putea zice,poate şi mai mult decat as prefera sa nu zic,iubirea e... SUPREMĂ şi nu ar fi aşa fara voi in ea.
Mă reintorc la VIAŢĂ căci..ea ar fi nimic fără iubire şi deşi unii spun că iubirea nu e decât un moment ,ceea ce ei nu ştiu e că un moment e o întreaga viaţă pentru mine. :)

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Acelasi suflet - dincolo de frontierele timpului si spatiului .- Despre sufletele gemene -

Andalu - baietelul cu florile

Mai da-mi Doamne,aripi sa zbor !