Invinge RAUL facandu-i BINE


E o lupta din ce in ce mai acerba .Raul continua sa se lupte in iluzia sa de a castiga.
Energiile s-au intensificat si simt cum apasa greu si totusi nu fac decat sa ma faca sa vad din ce in ce mai frumoasa viata.E greu de explicat in cuvinte divinitatea din Tot dar tot la fel de greu de explicat si durerea pe care o citesc in suflete,in ochii obositi de vise si sperante.Nu pot eu sa judec si nici nu as face asta vreodata dar cred cu tarie ca acum mai mult ca oricand ne trebuie credinta si mai multa iubire.


''Si acum raman acestea trei: credinta, nadejdea, dragostea. Iar mai mare dintre acestea este dragostea.''



Stiu ca e greu atunci cand vezi priviri incruntate desi le zambesti,vorbe apasatoare desi le vorbesti frumos,ignoranta desi ai face totul pentru ei,ironie desi privesti legatura dintre oameni cu seriozitate,cand le dai mana calda pentru a-i mangaia si ei ti-o iau cu totul.Stiu ca e foarte greu atunci cand te trezesti cu un gol sufletesc si nu pentru ti-ar apartine ci pentru ca empatizezi prea mult cu starea lor de neiubire si  ai face totul ca totul sa se schimbe si sa-i vezi radiind de fericire...si totusi e alegerea lor...si totusi raul nu poate fi invins decat facandu-i bine.Nu exista alta modalitate,suntem invincibili atunci cand IUBIM !

Comentarii

  1. Totul are un scop... si ei isi au rolul in jocul asta divin, poate ca nu sunt rai; poate sunt simplii pioni ce prefera ignoranta din cauza fricii. Frica, cred ca asta e sursa "raului"... defapt stim asta bine ca frica este sursa raului, trebuie sa le acceptam frica, sa ii iubim chiar daca uneori e greu sa intelegi ca undeva in ei exista aceeasi lumina ca si in noi insine.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Acelasi suflet - dincolo de frontierele timpului si spatiului .- Despre sufletele gemene -

Andalu - baietelul cu florile

Mai da-mi Doamne,aripi sa zbor !