Ce simti ca iti curge prin vene?


Astazi ma gandesc la unul din elementele cele mai importante care ne mentin in viata : Sangele. Cel mai probabil daca as  pune intrebarea ''Ce simti ca iti curge prin vene?'' mi s-ar raspunde ''sangele''.Am decis sa imi pun si mie insami aceeasi intrebare si am descoperit ca altceva imi da viata. Prin vene simt ca imi curg zambete adunate in timp,multe impulsuri de a ma bucura de la oameni pe care poate nici macar nu ii cunosteam sau poate ca ei ma cunosteau pe mine ,pana la urma nici nu conteaza stiu ca totul apare in calea noastra atunci cand avem cea mai mare nevoie si chiar atunci cand nu ne asteptam insa prin vene ne curge credinta si increderea.
Simt ca imi dau viata culorile,acele culori pe care le-am vazut prima oara pictate pe panze parca desprinse dintr-o poveste de demult sau chiar povesti de demult si carora le-am gasit corespondentul si in lumea exterioara- in vant,in nervurile frunzelor de toamna,in irisi desprinsi din vara si ceaiuri de iasomie facute cu dragoste  si focul interior creat in mijlocul unei furtuni de iarna cu fulgi de nea pe care ii prindeam cu privirea ca si cand as fi vrut sa ii transform in lacrimi de fericire.
Prin mine curge iubirea celor ce au stiut intotdeauna sa o arate,nu neaparat prin vorbe ci chiar si prin cele mai mici actiuni aparente insa care pentru mine au avut o greutate imensa,cei ce au stiut mereu sa presare in mine clipe eterne care sa imi aduca mereu aminte cine sunt cu adevarat.
Si simt,simt mereu cum imi curg prin vene sunete,tonalitati,vocile celor ce parca cantau in locul meu,nu mai era nevoie sa zic nimic pentru ca sufletul meu se afla in muzica lor mai puternic ca oricand,mai rasunator decat a existat vreodata fuzionand cu intreg universul.
Din tot nu am stiut decat sa iau iubirea si ma simt asadar astazi...mai vie ca niciodata ! 


Va dedic toate acestea celor ce ati stiut sa iubiti si stiti sa iubiti in continuare indiferent de spatiu si timp si ati venit sau revenit dandu-mi si redandu-mi viata . .Va multumesc dincolo de tot pentru ca EXISTATI !

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Acelasi suflet - dincolo de frontierele timpului si spatiului .- Despre sufletele gemene -

Andalu - baietelul cu florile

Mai da-mi Doamne,aripi sa zbor !