Libertatea- Asta e iubirea !


Nu vreau stele,vreau doar sa le privesc   alaturi de voi si sa ma cufund in magia din ele.Nu vreau soarele imi e de ajuns sa stiu ca incalzeste miliarde si miliarde de suflete.Nu vreau buchete de flori ,ma bucura sa stiu doar ca au viata prin parfumul pe care il emana. Nu vreau zambete decat daca sunt sincere,nu vreau asternuturi din satin vreau doar sa ma trezesc dimineata vie in suflet si in inima celor din jurul meu.


Vreau sa ma joc in furtuni de zapada pana cand as simti din nou ce inseamna caldura,vreau sa alerg..sa alerg in acelasi ritm cu bataile inimii fara ca cineva sa ma opreasca din drumul meu.
Vreau sa imi traiesc fericirea de a vedea oamenii pe care ii iubesc fericiti,vreau sa le dau sa poarte cu ei macar o mica parte din ceea ce sunt ca si daruri.
Sunt obisnuita sa cred in libertate si nu doar sa cred ,sa ii redau expresia ,sa o pun in evidenta pentru ca ea exista cu desavarsire doar ca uneori oamenii uita ca o au si uita ca o pot oferi,mereu poti oferi din ceea ce ai daca crezi ca esti un prizonier al vietii nu vei putea oferi libertatea  celor din jur iar neoferind libertate   iti vei reprima automat iubirea,libertatea de a iubi liber !
Cred ca unii dintre noi au uitat cum e sa fim copii,cum sa lasam totul doar sa fie si sa credem cu adevarat ca orice se poate indeplini fiind siguri ca Universul ne asculta si ne protejeaza.
E atat de complex si atat de simplu in acelasi timp tot acest intreg sistem,Universul,viata,noi…faptul ca suntem si de ce suntem.Suntem fiinte din iubire si venite pentru a iubi liberi,alegerile ne apartin .O legatura adevarata nu te face sa te pierzi pe tine ci sa redevii tu din ce in ce mai mult.
Sa iubesti...inseamna sa alegi libertatea celuilalt,sa redai libertatea pentru binele suprem al cuiva mai presus decat gandul de a iti fi tie bine.Asta e iubirea!


  * Ca si o continuare la ceea ce am scris va recomand din suflet urmatorul film : 
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QJwkH2dkJ7U *

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Acelasi suflet - dincolo de frontierele timpului si spatiului .- Despre sufletele gemene -

Andalu - baietelul cu florile

Mai da-mi Doamne,aripi sa zbor !