Dăruieşte-i Universului un zâmbet. Crede !

 Cerul nu e limita .Îndemnul zilei de astăzi şi nu numai  este : să crezi !

Un simplu a crede iar apoi totul se transformă,daca nu ajungi să muţi munţii din loc cu siguranţă poţi ajunge în vârful  munţilor. Şi cui nu i-ar plăcea ? De sus ,se vede totul aşa cum e,departe  dar totuşi  atât de aproape,un întreg care te ridică şi dacă cumva cazi ,ştii că poţi ajunge din nou acolo pe vârful cel mai înalt, localizat  chiar în centrul inimii tale.
Dăruieşte-i Universului un zâmbet etern şi crede ! Crede că începând de acum poţi fi mai bun,poţi dărui din tine cele mai intense şi mărete sentimente şi ca esti parte dintr-o lume ce nu are nevoie să se lupte pentru a fi bine ,ci are nevoie de unitate şi iubire la cel mai înalt nivel. Iubirea nu se luptă, iubirea doar este  şi  câstigă întotdeauna  fără  a avea nici măcar dorinţa de a câştiga.
 Am fost învaţati  de mici că  avem interdicţie în a face unele lucruri ,în a spune in mod direct ceea ce simţim. Dar cine ne poate spune că nu avem voie să spunem de ce avem nevoie?  Că suntem închişi într-o lume de reguli şi că a spune ce simţi cu adevărat e ceva greşit?
Dacă ar fi să fac o lista cu aspectele care îmi displac şi nu le accept ,printre ele s-ar regăsi privarea de libertate. Mi-am amintit de-a lungul timpului cine sunt eu şi de ce sunt aici. Mi-am amintit că a face ceva corect înseamnă a fi împlinit cu tine insuţi, a fi fericit, a fi in linişte,a te simţi acasă tu cu tine insuţi oriunde ai fi.

Cand crezi în cine eşti şi în ceea ce simţi atunci  şi calea pe care trebuie să mergi crede in tine ,iar tot ce ţi-ai dorit cu  ardoare apare sub o forma sau alta. Fii deschis,lasă totul sa curgă,lasă totul sa fie fără aşteptări,doar cu încredere !Şi ...o piesă cu dedicaţie pentru voi :)

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Poveste cu povete. Principiul cauzalitatii. Recunostinta.

Acelasi suflet - dincolo de frontierele timpului si spatiului .- Despre sufletele gemene -

Andalu - baietelul cu florile