Iubirea nu e o definitie

Sa simti adancul din tine. Sa stii ca nimic nu te defineste decat impropriu spus- iubirea,intrucat iubirea nu cauta  ca tu sa fii o definitie.
Simt ca ma plafonez daca as scrie doar cat de perfecta e iubirea. E mai mult de atat. Simt ca ii stric forma infinita,profunzimea,perfectiunea in toata imperfectiunea.Trebuie sa treaca mai mult decat prin suflet. E dincolo de tot. E mai sus decat orice. Nu exista nimic din ce nu poate fi. Nu e de ajuns sa simti iubire,trebuie sa devii iubire.

Tu esti mai mult decat crezi. Tu esti mai liber decat crezi. Tu poti crea mai mult decat iti poti imagina. Tu poti dansa cu Universul. Poti lua orice problema ca pe o provocare de a scoate ce e mai bun din tine insuti.Uneori cautam iubirea in locuri in care e de negasit uitand adesea ca e in noi insine. Uneori ne concentram atentia spre lucruri care nu ne reprezinta. Uneori ne axam prea mult pe cei care nici macar nu simt atentia. Uitam de prea multe ori sa nu ne atasam ci doar sa iubim cu toata fiinta noastra ,lasand in urma asteptari .Uitam sa fim deschisi clipei prezente, oamenilor,situatiilor. Si cand ne amintim ca nu exista alta cale decat a fi noi insine,liberi atunci auzim rasunator : Cred in tine ! Si... e cel mai de pret dar . Sa crezi in ceva,in cineva te apropie cu viteza luminii de cer.


Esti acum si poti simti asta. ‘’Carpe diem’’ iti sopteste subtil prin vene si totul prinde doar conturul pe care tu il dai. Acum devine incet candva pentru ca timpul, incepe sa nu mai ticaie odata ce iti faci simtita prezenta si inima batand in acordul misiunii si fericirii tale. Simti ca poti schimba totul prin propria ta lume interioara si nimic nu te poate zdruncina. Incepi sa mergi inainte pentru ca stii ca orice cale ai alege duce spre acelasi scop- acela din inima ta. Si tot ce nu esti tu, vei stii…si tot ce nu poti simti ,dispare.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Acelasi suflet - dincolo de frontierele timpului si spatiului .- Despre sufletele gemene -

Andalu - baietelul cu florile

Mai da-mi Doamne,aripi sa zbor !