Eu doar iubesc vs. Eu doar m-am indragostit

Sa iubesti. Simplu,deschis,nemarginit. Sa lasi sa iasa din tine nemurirea,asa…iubind. Sa iti salte inima de fericire –iubind. Sa o simti cum pompeaza nu doar sangele, ci un schimb etern de energii. Sa simti cum cresti nu in inaltime ,ci ca spirit. Sa simti cum ai totul si nu valorificat prin case,masini etc. ,ci prin vibratia iubirii circulara.  Sa ajungi sa fii intreg- iubind. Sa te ridici atat de mult incat sa ridici prin simplul fapt ca zbori atat de sus –iubind. Si atunci cand auzi intrebarea ‘’cat de mult ma iubesti?’’ sa o socotesti drept o eroare de concept si exprimare ,pentru ca stii ca nu poti iubi decat fara masura.
Si cand experientele vietii o cer sa te intrebi mereu cat daruiesti din tine? Daca iubesti cu adevarat? Daca iubirea te elibereaza si creeaza libertate orice ar atinge? Daca ai renuntat la atasamente? Daca nu mai ai nici un gol,nici o nevoie,nici o lipsa ? Daca esti capabil sa iti sacrifici egoul pentru orice aparent obstacol?
Cand te indragostesti,te indragostesti de  ceea ce iti lipseste,de idealul tau de a fi. Cand iubesti,iubesti cu totul fara a emite pretentii,fara a vedea vreun defect,fara a da iubirii vreo definitie.

Sa te intrebi daca doar iubesti si atat,restul nu mai conteaza . Iar de tot ce nu conteaza iti vei da seama . Simplu,iubind.Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Acelasi suflet - dincolo de frontierele timpului si spatiului .- Despre sufletele gemene -

Andalu - baietelul cu florile

Ia cana cu ceai și stai!