Pentru voi ,ale mele binecuvantari !

Aerul tacut al noptii parca se vrea simtit,pana la stele. Cerneala de pe cer pusa cu grija,ne scrie pe rand despre tainele ce se ascund in noi.
Ma uit cat mai adanc spre cer si simt parca cum intru intr-un ocean de iubire si simtiri. Imi umplu inima de recunostinta pentru toate cate sunt si atunci ma atinge subtil intelesul lui ''precum in cer asa si pe pamant.''
Ma simt binecuvantata sa ma aflu aici si acum.  De faptul ca pot transmite iubire si zambete si de toate interconexiunile magice ale vietii. Si cand spun viata nu ma refer doar la faptul ca existam intr-un corp fizic ,pe pamant,ma refer la a avea sufletul viu cu si in iubire, de a impartasi tot ce e mai frumos.
Binecuvantarea cea mai mare e ca te poti manifesta cu toata magia care se afla in tine. Ca poti iubi si mai mult,si mai mult,si mai inalt ,si mai infinit .
Sa ne reamintim asadar ca fiecare clipa e o binecuvantare si ca recunostinta  e cea mai puternica rugaciune si ca timpul realmente nu mai conteaza decat intensitatea de a-l simti.
Va multumesc tuturor ca coexistam si ca sunteti o binecuvantare de fiecare data cand ma inspirati sa scriu ,de fiecare data cand nu doar cred ci am certitudinea ca suntem aici pentru a face o lume mai buna si ca iubirea ne readuce mereu inapoi !

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Acelasi suflet - dincolo de frontierele timpului si spatiului .- Despre sufletele gemene -

Andalu - baietelul cu florile

Mai da-mi Doamne,aripi sa zbor !