Nu critica,iubeste !

Nu criticati persoanele cu care interactionati si mai ales partenerii vostri de viata. Criticismul este o forma dura prin care cel de langa voi incepe sa se simta pus in inferioritate,ajungand chiar sa nu isi mai recunoasca statutul de fiinta umana care are dreptul la libertate si la libertatea de a iubi si de a se exprima exact asa cum doreste.
Cunoaste-te pe tine insuti,de aici incepe totul. De aici isi pun baza experientele vietii tale si de a le alege in mod constient cat si nu ceea ce privesti ci modul cum privesti.
Stabiliti-va standardele,intentiile  fata de persoanele pe care le doriti in viata voastra si mai ales purtati o discutie interioara cu sinele vostru,ceea ce incercati sa criticati la ceilalti reprezinta un gol al vostru interior. Nu veti ridica si nu veti scoate nimic bun de la o persoana daca ii scoateti in evidenta aspecte negative. Cand incercam sa controlam o situatie sau o persoana,nu se va crea decat dezechilibru.
Daca nu va place de o anumita persoana e perfect normal,insa nu ii aplicati critici. Mergeti mai departe,luati ce e bun din fiecare experienta si fiecare om si lasati in urma voastra iubire,cu totii au nevoie de ea. In focul iubirii si fierul se indoaie. Stiu si am certitudinea ca iubirea adevarata atinge sufletele intotdeauna. Nu exista ca din iubire sa nu se nasca ceva mereu...o floare,un cantec,un cuvant,un zambet, un vis ,o viata noua.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Acelasi suflet - dincolo de frontierele timpului si spatiului .- Despre sufletele gemene -

Andalu - baietelul cu florile

Mai da-mi Doamne,aripi sa zbor !