Scrisoare pentru tine

Draga suflet frumos,

Acum cand citesti aceste randuri,suntem conectati. Pentru ca nimic nu e intamplator si tu ai ales sa primesti ce eu vreau sa iti transmit.
Acum iti vad mai mult ca oricand lumina si sper ca si tu sa o vezi cat de frumos straluceste. Daca nu,fa-o acum cand citesti aceste randuri,pentru ca iti sunt dedicate cititorule,oricine ai fi,oriunde ai fi.
Nu iti stiu numele dar stiu ca ai venit  pe pamant ca sa fii fericit(a) !
Cred in tine ca alegi intotdeauna binele si chiar daca gresesti ,iti vei asuma acest lucru si vei lua fiecare provocare a vietii ca pe o lectie ce te duce mai aproape de tine insuti/insati .
Cred ca vei alege sa faci ce simti ca esti tu ,cu adevarat, nu ce iti spun cei din jur ca ar fi mai bine pentru tine.
As vrea sa inchizi ochii macar cateva secunde si sa simti bucuria mea pentru ca coexistam si avem sansa de a fi aici si acum,de a comunica prin toate formele,chiar si prin simtiri si necuvinte.
Aseaza-ti putin mana pe inima sa simti ca iti transmit toata iubirea si ca esti expresia iubirii iar in momentul cand vei constientiza acest adevar,tot ce nu face parte din iubire va disparea si lasa sa dispara tot ce nu te reprezinta,tot ce nu este benefic calatoriei tale si zborului tau spre a te descoperi.
 Vreau sa iti spun despre viata. Ca merita sa o traiesti cat mai inalt si cat mai simplu. Ca in simplitate,cat mai sus posibil iti vei auzi ecoul si atunci vei stii cine esti.
Sa nu crezi niciodata ca nu meriti fericire,ca ai trecut prin prea multe ca sa o iei de la capat. E doar o iluzie,nu te minti. Fericirea incepe cand esti sincer cu tine insuti/insati si cand nu emiti nici o judecata. Nu te judeca prea aspru,nici pe tine,nici pe ceilalti. Cu totii avem o poveste iar povestea ta nu s-a terminat,ai puterea sa o rescrii si sa o continui !
Pe astazi,cam atat am avut sa iti spun. Ne ''revedem'' data viitoare mai frumosi,mai buni ,mai aproape de adevar iar pana atunci te prind de mana prin faptele pe care si tu ai vrea sa le primesti la randul tau !

                                                    Cu pretuire,

                                                   Cuvinte din Soare

Comentarii

  1. Speechless...As putea crede ca postarea asta este pentru mine dar stiu ca nu este asa. Oricum,m-ai cucerit definitiv si irevocabil

    Ionut Albu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru ca nu intamplator ai citit,este cu certitudine si pentru tine Ionut ! Multumiri de suflet !

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Acelasi suflet - dincolo de frontierele timpului si spatiului .- Despre sufletele gemene -

Andalu - baietelul cu florile

Mai da-mi Doamne,aripi sa zbor !