Te rog,fa-ti timp !


Fa-ti timp pentru tine !Sa gusti fericirea ta interioara,pana-n cea mai mica celula. Sa simti cum pulseaza in tine viata,poate pentru ceva anume ,cineva sau pur si simplu fara nici un motiv decat acela de a exista. 
Lasa recunostinta sa te absoarba fiindca esti un copil al universului si cel mai important e sa fii un copil in propriul tau paradis. '' Lasati copiii sa vina la Mine !'' nu e doar o referire la cei mici ci la sufletul nostru in care inocenta,integritatea ,iubirea,armonia ar trebui sa mearga la unison.
Putem educa si forma cu adevarat copiii acestei lumi doar in momentul in care nu ne pierdem copilul interior. Acesta este unul din ''secretele'' manifestarii unei noi lumi,o lume cu o constiinta inalta.
Te rog fa-ti timp sa iti vizualizezi visele si nu le amana, actioneaza ! Visele fara actiune nu inseamna nimic. Mergi pe calea ta si nu pe cea care ti-o dicteaza ceilalti,ci cea pe care simti cu adevarat sa o urmezi.
Fa-ti timp sa te iubesti si sa iubesti si atunci il vei cunoaste cu adevarat pe Dumnezeu. Nu din carti,nu din alte idei ci incepand sa cunosti adevarul ce salasluieste in tine. Atunci vei incepe sa respiri cu adevarat toata frumusetea acestei planete si a acestui infinit univers. Nu te vei mai simti singur sau abandonat ci intotdeauna una cu totul.
Fa-ti timp sa asculti si incepe cu tine !

Comentarii

  1. Slotomania is rather more than an entertaining recreation - it is also a neighborhood that believes that a household that performs together, stays together. The extra unlikely it's to set up a specific group dafabet of symbols, the bigger the payout shall be for forming a profitable combination. Slots usually function three reels although in other cases they might be structured with five reels. These reels are designed with different symbols depending on the game’s theme and other components.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Pentru totdeauna

Mai da-mi Doamne,aripi sa zbor !

Ce nu te ingheata te face mai puternic !