Fa rai din ce ai !

Sa faci rai din ce ai,sa stii ca nu pierzi nimic atunci cand dai. Cresti tot mai mult atunci cand iubesti.
Suntem aici sa transcendem raul,sa asimilam lectiile spre a ne manifesta adevarata noastra esenta. Dumnezeu e iubire iar iubirea nu vrea chin,nu doreste nimic care sa fie fortat sa nu isi implineasca fericirea. Nimic in viata nu ar trebui sa fie fortat ci sa decurga natural de la sine. Nu putem forta fiinte,relatii,pe noi insine intr-un labirint in care nu credem ca exista o iesire spre lumina.
Tu cel/cea care citesti acum nu iti doresc doar fericire ci iti doresc sa o alegi si sa o manifesti. Daca nu manifestam  iubirea pe pamant ,timpul e absolut pierdut aici.
Haide,te rog,nu da cu toporul in sufletul tau. Gandeste-te acum ce iti doresti cu adevarat si incepe sa manifesti acea dorinta, totul sta in puterea intentiei,credintei si actiunii tale. Nu te sfii sa iti arati fericirea si iubirea  in locuri in care nu e,astfel vei inspira si vei ridica muntii din inimile celorlalti.
Nimic nu isi merita timpul decat ce are valoare in sufletul tau si o iubire adevarata. Lasa-ti pasiunea pentru viata  sa iti scanteieze privirea iar ceilalti sa se oglindeasca in ea ca niste stele. Drumul spre tine nu e greu ci doar trebuie sa pasesti spre el. Fiecare pas facut este amplificat de univers. Relatia ta cu universul trebuie sa se bazeze pe sinceritate si astfel va inflori. Fii sincer(a) si onest(a) cu tine si radiaza acestea in jur,vei primi in dar minuni.

Sunt aici sa te iau de mana in calatoria sufletului tau si drept multumire ca existi iti trimit iubire si lumina sa ajunga chiar de la tine e noapte . Sa luam in brate minunile si sa zambim spre cer ,ne va zambi inapoi !

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Acelasi suflet - dincolo de frontierele timpului si spatiului .- Despre sufletele gemene -

Andalu - baietelul cu florile

Mai da-mi Doamne,aripi sa zbor !