File de povesti adevarate

Povestile de cele mai multe ori incep cu ....'' a fost odata'' si daca nu ar fi nici nu s-ar povesti. Trecutul ne imbogateste cu lectii,experiente si intelepciune, cu oameni care trec sau care raman in viata noastra, cu roluri bine definite,cu situatii care daca le asimilam si le umplem cu ce e mai bun ,se reintorc la alt nivel,astazi mai frumoase ca niciodata.
Nu am cum sa uit oamenii care mi-au  fost alaturi atunci cand a fost mai greu. Cred ca acela a fost momentul cand am devenit imuna la judecatile din jur. Iubirea te face imun la ceea ce nu face parte din ea. Incepi sa ai un scut dar nu din acela care te face rece ci drept si puternic,integru si inalt in spirit. Inima ta deschisa devine un vortex de lumina,care anihileaza superficialitatea. Ramane tot ce e pur si adevarat. Inoti in adancimi nevisate inainte fara frica de a te ineca,explorezi adancurile oceanului iubirii si descoperi mereu o lume noua,o lume de care nu ai cum sa te saturi.
Simti ca nu esti umbrit de poveri ci te inalti tot mai sus dar intotdeauna pregatit sa cobori cu picioarele pe pamant.
Recunostinta...cred ca am mai spus,face totul sa vibreze. Sa multumim astazi pentru ce avem,chiar si pentru ce nu avem pentru ca mereu nu ni se da mai mult decat putem duce. Sa multumim ca putem iubi fiindca altfel am seca si sa multumim pentru oamenii de langa noi,fara ei nu am sti cu adevarat ce e iubirea in intregul ei.
Astazi zbor,pentru ca ieri mi-au fost faurite aripi !

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Acelasi suflet - dincolo de frontierele timpului si spatiului .- Despre sufletele gemene -

Poveste cu povete. Principiul cauzalitatii. Recunostinta.

Andalu - baietelul cu florile