A fi totuna cu a iubi

A fi totuna cu a iubi. Ce imi doresc cel mai mult e sa scriu pe inimi cuvinte care cresc,care se dezvolta, care nasc aripi. Sa cant pe suflete note muzicale pogorate de undeva ,nu stiu daca de sus dar neaparat din centrul iubirii. Sa pictez panorame primavaratice si unduiri solare cu culori de acolo de unde soarele nu inceteaza a se odihni,caci nu e asa? Lumina nu conteneste a obosi sa daruiasca din ea.
Ce imi doresc eu? Imi doresc sa ne dorim impreuna, sa fim un tot universal  ce asteapta cu ardoarea unui copil nu neaparat o noua  zi cat fericirea de  a trai prezentul.
Daca nu am iubi cu siguranta nu am fi, nu am renaște . Nu am fi noi insine,nu am fi dezgoliti de masti si liberi prin calatoria vietii. Daca nu am iubi, am fi in viata dar nu am avea viata.
Viata trebuie nu doar sa te inspire ci sa te faca sa inspiri de cate ori poti,cu toata puterea care isi are lacas in interiorul tau. Puterea de a fi liberi,puterea de a ne afla si de a crea echilibru,puterea de a nu judeca,puterea  de a lua in mana o buburuza si a vedea in ea parte din Dumnezeu, egala cu noi. 
Iubirea nu cauta castig de sine si nici puterea asupra celorlalti dar cu siguranta te face sa inspiri si sa expiri natural, usor ca un zbor de randunele ,maret ca o coloana a infinitului.
Iubeste ,ia-ti avantul pentru zbor !

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Acelasi suflet - dincolo de frontierele timpului si spatiului .- Despre sufletele gemene -

Andalu - baietelul cu florile

Mai da-mi Doamne,aripi sa zbor !