Multumesc !

Exista locuri care te duc acasa sau poate mai bine zis ''acasa '' din tine stie directia pe unde sa o ia,caci numai in implinire deplina a sufletului ne putem urma in liniste calea aleasa.
Ajungem uneori in locuri de vis, in locurile visate in care gustam din plin fericirea, profunzimea creatiei si frumusetea fara pret a planetei pe care ne aflam. Le gustam atat de mult incat parca nu am vrea sa ne intoarcem. Dar oare daca ne intoarcem doar spre a ne duce spre un alt loc, un loc menit noua, un loc in care sa vibreze din nou acel ''acasa '' din noi si sa spunem din toata inima : Da, intra in cadrul meu !
Adeseori suntem purtati de ritmul universal doar pentru a imbratisa o noua etapa,noi miracole,noi oameni,noi lectii intr-un cuvant spus noi binecuvantari. Primim de fiecare data, tot ce avem nevoie pentru a imbratisa acest ritm. Ne lasam incet ''cojocul'' din suflet pentru a intampina o vara eterna, cu blandete,acceptare si bucurie,fara regretele trecutului,fara urmele unei ''lame ascutite'' ale alegerilor, caci in tais mereu ne slefuim si devenim noi,cei de astazi.
In drumul nostru presarat cu minuni,ne indreptam privirea spre cer si spre noi insine,multumind pentru toate acestea cate ne-au fost date ,cate sunt si cate vor fi sa fie .

                                                            Multumesc !

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Acelasi suflet - dincolo de frontierele timpului si spatiului .- Despre sufletele gemene -

Andalu - baietelul cu florile

Mai da-mi Doamne,aripi sa zbor !