Din Soare,pentru tine !

Draga cititorule,

Sa te ingrijesti de lumea ta interioara asa cum soarele are grija de flori, cum ingerii iti adapa cu speranta visele sa nu le pierzi. Sa dezvolti in tine simtire mai mult ca oricand,pregatind astfel pamant fertil oamenilor si experientelor din viata ta. Sa lasi sa creasca in tine conexiunile cu lumea inconjuraroare  frumoase ca  niste crini, libere ca  un parfum de primavara dar puternice ca florile de piatra.

Sa ai grija in ce si in cine te increzi. Tot ce crezi prinde forma mai devreme sau mai tarziu,astfel sa poti  sa stii sa iti pastrezi ochii si sufletul plini doar  de recunostinta si  mirare asemeni unui copil.

Nu stiu cand s-a intamplat dar am inceput sa iubesc ploaia la fel de mult ca si soarele, mi se par inseparabili si deopotriva vitali. As asculta la infinit muzica ploii si simfoniile particulelor de lumina. Spune-mi tu ce iubesti incat sa nu te saturi?

Ai contemplat alaturi de un izvor? I-ai simtit viata si linistea? Rabdarea si nerabdarea? Surasul si lumina?  L-ai auzit cum iti spune numele sufletului tau? Cum te invata despre ritmul vietii,despre  una din cele mai importante legi univerale - legea ritmului.

Mi-as dori in caz ca ai uitat sa iti amintesc din nou aceasta lege -'' totul se scurge inauntru sau in afara; orice lucru are durata sa; totul evolueaza, apoi degenereaza; balansul pendulei se manifesta in totul; masura oscilatiei sale la dreapta este asemanatoare cu masura oscilatiei la stanga; ritmul este constant”.

Exista un timp potrivit pentru toate,nu putem alerga dupa viitor cum nu putem grabi ceea ce traim in prezent. Fa din prezentul tau etapa urmatoare. Mangaie-l cu blandete dar nu lasa sa se stinga focul,acesta trebuie mereu intetit cum fiecare somn isi pregateste trezirea intr-o alta dimineata.

Daca ti-as spune acum sa urmarim impreuna stelele, m-ai urma?  Le-ai da lor prilejul de a le auzi glasul? Sau tacut de uimire ai numara pasii lor pe cerneala? 
Cu acea cerneala se scriu multe si desigur ca stii deja acestea,o taina nu poate ramane taina prea mult in centrul inimii ci devine destin.

Sa nu crezi vreodata ca iubesti prea mult,mereu e loc pentru iubire. E singura care nu isi are spatiu,timp sau limita.

Nu inchei aici aceste randuri dar e timpul sa iei cu tine gandurile frumoase si sa zbori spre ce vrei tu dar nu uita ca acel ceva sa fie un tot .

Cu soare,

Cuvinte din soare 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Acelasi suflet - dincolo de frontierele timpului si spatiului .- Despre sufletele gemene -

Andalu - baietelul cu florile

Ia cana cu ceai și stai!