Puterea este in iubire !

 Poti fi puternic fiind gingas. Sensibilitatea nu a fost nicicand o lipsa de putere,din contra,omul care simte si care isi accepta simtirile ,trairile si le urca la cel mai inalt nivel acolo unde si florile stiu ca e nevoie de ploaie ca sa creasca nu doar de soare ,este omul puternic,curajos.  A iti permite sa simti mai mult este un act de curaj. A iti exprima emotiile ,fara temeri,este un act de curaj. Falsele idei si programe cu care au fost obisnuiti oamenii inca din vremuri stravechi,acelea ca omul puternic nu are voie sa planga,sa isi stearga lacrimile sau sa exprime din tot sufletul ca iubeste,au avut inca un impact major pana in zilele prezente. Omul puternic este omul care iubeste,care nu se teme sa iubeasca neconditionat. Omul puternic e si acela care se iubeste pe sine ,care nu se teme sa lase in urma lupta cu raul,caci el stie ca iubirea inseamna fericire.Orice alt concept despre iubire ca ar crea suferinta si ca e nevoie sa suferi pentru a atinge nirvana ,este un concept fals. O relatie armonioasa cu Universul ,cu Sursa numita Dumnezeu ,atrage cu sine nenumarate experiente frumoase. Omul puternic este constient ca suferinta apare din lipsa de cunostinte si din lipsa de a le pune in practica astfel incat sa formeze cheia spre o legatura de neinfrant cu Universul.

Omul puternic este cel care alege libertatea sufletului sau,care e liber iubind nemarginit,caci iubirea inseamna sa atingi cu adevarat libertatea. Cand iubesti ,intelegi ca toate au un sens,o forma,cand iubesti devii magician si totul prinde contur.

Cand ai credinta,ai totul. Imagineaza-ti un proiect de  la servici in care tu nu ai accepta ajutorul colegilor sau ei nu ar accepta ajutorul tau si increderea reciproca ar sovai,atunci ar fi un haos total iar acel proiect nu ar prinde contur asa cum ar trebui ,in forma sa cea mai buna. Asta se intampla si cand nu avem incredere in Dumnezeu si in noi insine. Atunci nu lasam ca dorintele noastre sa prinda forma cea mai benefica si sa se materializeze. Sa nu uitam ca ''echipa'' divina respecta liberul arbitru si nu poate interveni fara voia ta si fara deplina ta incredere. Munca in echipa trebuie sa se bazeze pe echilibru si armonie. Din armonie iau nastere minunile. Cu credinta,totul devine posibil .

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Acelasi suflet - dincolo de frontierele timpului si spatiului .- Despre sufletele gemene -

Andalu - baietelul cu florile

Mai da-mi Doamne,aripi sa zbor !