Mai da-mi Doamne,aripi sa zbor !

 Noaptea, isi face incet simtita prezenta ,ca o balerina libera, intr-un colt idilic. Incheieturile mainii miros a mir linistitor si  pulsul a viata si ritm iar in adancul mintii se deapana din nou o poveste. Pe fundal se aude o muzica de demult,in surdina . Si parca acele ceasului nu mai au putere daca le privesc si imi ascult bataile inimii. Si totusi ticaitul ceasului imi aduce aminte cat de importanta este fiecare clipa si ca intensitatea  o formam noi insine. Acum sau eternitate? Doua cuvinte atat de diferite si totusi atat de legate in profunzimea lor.

Din nou in adancul mintii revin povesti,povesti care au prins viata in suflet. E de ajuns sa privesc vitrina ca pe o usa spre infinit,acolo unde pot da mana cu cele mai frumoase personaje. E de ajuns sa privesc ochii dulci si uimiti ai unei jucarii  si sa simt ca in sufletul meu tot timpul a fost vie . E de ajuns sa ascult un vinil neatins de vreme
si sa stiu ce inseamna sa nu te saturi de ceea ce iubesti. Nici nu ai cum sa te saturi vreodata de frumusetea pe care o poti vedea prin ochii iubirii tale.

Unde e iubire,e maretie. Unde e iubire,e infinit. Unde e iubire,cresc aripi.

Mai da-mi Doamne, aripi sa zbor !

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Acelasi suflet - dincolo de frontierele timpului si spatiului .- Despre sufletele gemene -

Andalu - baietelul cu florile

Ia cana cu ceai și stai!