Ai puterea asta !


Ganduri,randuri si iar ganduri.Ma gandesc ce ma face sa ma gandesc mai departe decat gandurile obisnuite.Deschid cartea mea preferata ‘’Metasecretul’’ de Mel Gill,stiu ca nu intamplator deschid la capitolul care sa-mi arate indiciile,am invatat ca raspunsul il gasesti tot acolo unde pui si intrebarea.
Iata raspunsul – ‘’Iesirea din sine ‘’.Deoarece Universul e mental tot ce avem nevoie se gaseste deja in noi,toate informatiile sunt acolo.Cred ca am petrecut foarte mult timp concentrandu-ma pe’’ rolul de actrita’’ a evenimentelor din viata si nu m-am uitat niciodata detasata ca si spectator la filmul vietii mele apoi sa –mi spun daca a fost sau nu un esec  si daca a fost atunci ce factori au lipsit din scenariu si care ar trebui adusi asa incat  finalul filmului sa-mi aduca sentimentele si emotiile care trebuie.
Nu trebuie niciodata sa uitam ca un scenariu poate fi refacut,ca exista 1000 de posibilitati in care acesta ar putea fi scris  si ca totul depinde de imaginatia noastra,asa ca in loc sa ne gandim ce ne dorim si nu putem avea fapt care atrage cu sine evenimente negative pentru ca chiar daca suna ciudat,a dori inseamna a –ti proiecta toata atentia pe ceea ce lipseste, in loc sa ne imaginam ca ceea ce vrem este deja acolo si sa actionam pe masura imaginatiei noastre.
Stiu ca totul e infinit si posibil,am stiut dintotdeauna aspectul asta dar acum simt asta pana in cea mai mica celula,simt magia care imi invadeaza spiritul si stiu ca spiritul are puterea de a controla corpul si nu invers.
Poate ca intr-o zi nu te simti bine,ei si ce daca ridica-te ! Ai puterea asta ! Poate ca intr-o zi cineva nu iti raspunde asa cum ai fi crezut si asta te face sa crezi ca frumusetea interioara nu mai exista,nu uita ca frumusetea este in tine ,foloseste-o ca sa atragi intotdeauna ceea ce ai planificat,foloseste-o in asa fel incat sa o vizualizezi si in persoanele din jurul tau.Fii artistul propriului tau drum,deseneaza,joaca-te danseaza in ritmul care ti-l alegi si nu uita sa iei de mana copilul din tine.Ofera-i copilului din tine lumea de care are nevoie ,o lume curata ,nelimitata,colorata, acolo unde indentitatea sa nu-i fie niciodata furata.Ofera-ti momente fara timp,uita unde ai fost si aminteste-ti ca esti aici iar de aici incep pasii tai si nu mai impovarati de experiente ci mai usori pentru ca ai trecut prin ele.Nu uita de asemenea sa-ti oferi si sa oferi iubire,cand scriu si pronunt cuvantul iubire mi pare cel mai extraordinar cuvant de pe planeta si din intregul univers si asta pentru ca cuprinde totul fara sa aibe nevoie de completari.
Iubesc ! asadar te iubesc,va iubesc,iubesc iubirea care ma iubeste si ma face sa iubesc.Nu cauta iubirea in exterior locul in care trebuie sa o cauti e in tine,gaseste-o acolo si o vei gasi pretutindeni si intotdeauna,e tatuajul etern facut pe suflet ,e amprenta unica dupa care ne gasim si ne regasim.
Vrei ca cineva sa nu plece niciodata de langa tine?Iubeste acea persoana din tot sufletul si lasa-i libertatea sa te iubeasca pana  la infinitate.
Imi aduc aminte de o povestioara dintr-o carte in care un barbat intr-un moment de trezire interioara o vede pe mama sa ca si spirit,iar acesta ii spune : ,,Mama,imi pare atat de rau ca a trebuit sa parasesti aceasta lume si ca ai avut atat de mult de suferit iar eu nu pot fi langa tine’’ la care spiritul mamei sale ii raspunde :,, Nu-ti fa griji pentru mine, tot ce imi amintesc este DRAGOSTEA.’’
Nu pot sa spun nimanui cu detalii cum sa ajunga la o stare launtrica inalta pentru ca fiecare are traiectoria sa din care trebuie sa invete insa pot spune urmatorul lucru: Iubeste-te,iubeste !

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Acelasi suflet - dincolo de frontierele timpului si spatiului .- Despre sufletele gemene -

Andalu - baietelul cu florile

Mai da-mi Doamne,aripi sa zbor !