Pentru totdeauna



 Aflata printre miile de sunete ce imi ating corzile inimii decid sa fac o pauza pentru a le asculta mai bine intelepciunea.
Ies sa simt aerul rece ca sa ma invelesc cu caldura care imi invadeaza interiorul.Privesc soarele reflectat in miliardele de fulgi de nea.Oare pana acum de ce nu am observat? E atat de alb ! Totul e alb ! Culoarea nelipsita din pictura sufletului meu. De la alb incepe totul,soarele prefera albul ca sa-si deseneze curcubeul.
Pana acum credeam ca zapada si cu soarele sunt rivali dar astazi mi-am dat seama ca am avut o greseala de viziune.Fulgii de nea ii zambesc soarelui fara griji,in joaca lor luminoasa caci datorita lui ajung la forma lor initiala si pura-apa.
Rece,cald, suntem mereu intre soare si zapada.Imi fac curaj si iau in mana un bulgare,sangele imi accelereaza usor si ma simt binecuvantata de conexiunea vie si neintrerupta cu natura.
Mii de emotii imi aluneca usor prin inima.Mii de sentimente in mii de fulgi de nea si iata totul devine alb si clar,pe alb toate culorile prind contur.Si totul e reflexie solara,e viata,e bucurie !


Copacii isi pregatesc usor amprenta lor florala,e de ajuns sa-i ascult si sa simt cum incearca sa-mi parfumeze radacinile intregii mele fiinte.Sufletul meu respira,inspira si expira si totul e de o precizie celesta,e ARMONIE ! Nu-mi mai este dor de primavara,e in mine cu miros de tei dupa o ploaie calda
 , violetul irisilor ,delicatetea freziilor ,pescarusi si petale de  flori de piersic, copii alergand si toate imi canta : '' Suntem cu tine pentru totdeauna''. Iar eu le raspund zambind:'' Si eu cu voi ! '' :)


Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Acelasi suflet - dincolo de frontierele timpului si spatiului .- Despre sufletele gemene -

Andalu - baietelul cu florile

Mai da-mi Doamne,aripi sa zbor !