Am timp doar sa ascult IUBIREA


Ei spun ca totul va trece.Ei spun ca totul e doar un moment.Ei spun ca e mai bine sa fii rece ca sa poti rezista raului.Dar eu am timp doar sa ascult iubirea,am timp doar sa cred cu adevarat in credinta,am timp doar sa zbor fara limite alaturi de cei pe care ii iubesc,am timp sa fac din momente o eternitate si stiu ca doar prin iubire putem invinge. Si am atat de mult timp sa privesc in adevar si tot ce e mai frumos si am putere sa urc tot mai mult spre ceea ce sunt,spre ceea ce este.Oare de ce va faceti singuri captivi?Libertatea de a alege se afla in voi.Oare de ce va complicati viata? Voi ii puteti schimba cursul.Iubiti ! Iertati ! Empatizati ! Bucurati-va ! Fiti recunoscatori !
Oare de ce nu aveti recunostinta pentru faptul ca existati,pentru faptul ca exista cei din jurul vostru ,pentru faptul ca existati in cei de langa voi?Oare de ce va complicati atat de mult ,cand sa iubesti e atat de simplu?
 Si stiu dintotdeauna ca raspunsul a existat inaintea intrebarii ,am certitudinea ca il veti gasi deoarece se afla in voi.Nu va indepartati de la structura fiintei voastre si nu lasati pe nimeni sa o faca,veti ajunge in final sa va mintiti propriile sentimente,propriile trairi si veti fi in dizarmonie cu vocea interioara.
Tot ceea ce se intampla,se intampla pentru a ne reaminti cine suntem,unde gresim,spre ce cale trebuie sa ne indreptam.Respirati adanc ,nu exista nimic de care sa va fie frica,totul incepe cu voi,din voi ! Indepartati-va din ganduri orice concept al raului,''arma ''voastra este o inima deschisa spre alte inimi.Schimbati-va vibratia in asa fel incat sa atrageti persoanele a caror vibratie v-o doriti!

Eliberati-va,nu exista rani interioare cu adevarat decat lectii pe care nu le intelegem,decat iertare ce asteapta sa fie chemata...de cate ori este nevoie.

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Acelasi suflet - dincolo de frontierele timpului si spatiului .- Despre sufletele gemene -

Andalu - baietelul cu florile

Mai da-mi Doamne,aripi sa zbor !