Cred...

Cred ca punem accent prea mult pe lucruri...lucruri nesemnificative.Cred ca pretuim prea putin oamenii de langa noi.Cred ca suntem prea putin recunoscatori celor ce apar in viata noastra si ne dau impulsuri inimii.Cred ca rareori observam pe cei care ne iubesc cu adevarat.Cred ca uneori ne este prea frica sa primim iubire.
Cred ca primim foarte multe lectii insa repetam aceleasi greseli.Cred ca avem o putere imensa de a schimba orice si totusi ne complacem in vechi tipare.
Cred in momentul de acum si totusi ne gandim prea mult la trecut si poate si mai mult la viitor.Cred in bucuria de A FI si adeseori uitam ca SUNTEM.
Cred ca toti oamenii au niste parti sufletesti complexe,extraordinar de frumoase si totusi ei uita sa si le arate cu adevarat.
Cred cu tarie in viata si iata ca ii vad pe cei care nu se bucura in totalitate de ea.Cred in evolutia spiritului si totusi rareori ascultam cu adevarat-pe noi,pe cei de langa noi.
Cred enorm de mult in iubire si totusi alegem sa o ascundem dupa vorbe fara sens,opunem rezistenta in a o darui ..

As vrea sa nu cred deloc in ceea ce nu aratam,in starea de adormire a fiintei.Mi-as dori ca cineva acum sa darame aceste ziduri ,sa ma contrazica cu ardoare, sa imi arate contrariul secunda cu secunda ,sa ma ia de mana si sa imi spuna'' Hai !E vremea sa pasim spre o lume mai buna !'' si impreuna cu totii sa readucem la suprafata adevarul.
Timpul?E inexistent de fapt ...insa devine atat de scurt cand nu stim sa il oferim,cand nu stim unde sa privim,catre cine,cum...

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Acelasi suflet - dincolo de frontierele timpului si spatiului .- Despre sufletele gemene -

Andalu - baietelul cu florile

Mai da-mi Doamne,aripi sa zbor !