Acelasi suflet - dincolo de frontierele timpului si spatiului .- Despre sufletele gemene -

Sufletul  geaman – multi se gandesc la el,constient sau inconstient ,ceva din noi ne da mereu impulsul spre o dragoste fara limite;o cautam, o speram  si o primim atunci cand meritam si avem curajul de a o primi.
E un subiect  despre care am ales deseori sa vorbesc direct sau indirect,in diferite nuante si forme pentru ca pe de-o parte sunt fericita cand vad iubire adevarata iar pe de alta parte ma intristeaza suferinta oamenilor care au uitat sa creada sau care se adancesc in rani trecute ,frica de a-si putea materializa iubirea,de a capata o forma care sa existe si atunci aleg falsa credinta ca iubirea nu poate avea loc.
Poate ca multi dintre noi se intreaba ce e sufletul geaman,cum il recunoastem,cum il percepem.
O sa incep printr-un singur cuvant : Acasa . Sufletul geaman e ceea ce eu numesc acasa,te simti oriunde tu insuti/insati,invaluit de caldura sufleteasca,intr-un neincetat zambet al sufletului,liber  si invaluit de iubire suprema,neconditionata izvorata dintr-o adancime ce nu poate fi masurata nici de timp,nici de spatiu. Stii pur si simplu ca esti acasa si esti protejat si poti zbura liber pe cele mai inalte frecvente ale iubirii.Te regasesti,nu te schimbi ,ci ajungi la adevarata ta esenta.
Nu imi place sa le intrebuintez alte cuvinte sufletelor gemene decat acelea de – portretul sufletului tau ,centru sfant unde calatoreste prin infinit iubirea,mangaierea lui Dumnezeu.
Intre sufletele gemene nu exista a cobori ci doar a urca,a te inalta spre Dumnezeu.Nu exista distanta,aceste suflete au posibilitatea de a se simti de la mii si mii de km departare ca si cum ar fi impreuna,fiecare resimte ce simte celalalt ca si cum ar fi in acelasi corp. Se pot resimti anumite stari de tristete,fericire,oboseala,energie pana la  dureri fizice chiar si aceleasi ganduri.
Au aceeasi misiune impreuna pe Pamant si revin pentru a se regasi de fiecare data in ciuda unui risc major de a uita tot.Din aceasta cauza multi dintre noi cauta ceva anume insa nu stiu ce,nu isi amintesc.Consider un pas gresit de a ne forma un ideal fizic si nu a cauta o expresie sufleteasca a sa.’’Mintea poate interveni si sa spuna : ‘’ Nu te cunosc ! ‘’,dar inima stie.’’Inima niciodata nu ne poate minti si de cele mai multe ori ne arata ca imposibilul poate fi posibil,ca acolo au loc si renasc cele mai puternice adevaruri.
Primul impuls atunci cand ne aflam langa un suflet geaman e sentimentul  ca il/o cunoastem de multa vreme ,unii dintre noi stiu de unde,altii cauta raspunsuri in amintiri eterne si incearca sa desluseasca acest sentiment pe moment,inexplicabil.Simti ca ii poti impartasi orice si cele mai mari secrete fara ca el/ea sa te judece,te simti tu si ai dintr-o data un sentiment puternic ca poti crea si realiza tot ce e mai frumos  si  divin pe perioada existentei tale pe Pamant.Te inalta treptat spre cele mai inalte ganduri si sentimente,simti ca nu mai poti purta nimic negativ in suflet si iti dai seama unde ai gresit si care e menirea ta.Simti ca tot ce era invizibil devine tangibil,e acolo in infinite cai si posibilitati ,spre usi deschise.Iti doresti sa nu mai pleci de langa el/ea  si intri treptat in non-timp iar totul devine intensitate.
Uneori sufletele gemene ni se arata prin intermediul viselor.Ni se arata in forma prezenta sau  ne soptesc ceva,le putem auzi chiar si vocea.Explicatia ar fi telepatia foarte puternica si conexiunea de aceeasi natura.
In momentul intalnirii ,inima incepe sa vibreze foarte tare ca un mic gps care iti arata ca ai ajuns la destinatia corecta si stii in sinea ta ca e bine,ca ti-e bine,ca va este bine si nu poate fi altfel decat astfel.Simti ca viata curge prin tine iar prin vene iti curge iubirea ce te vindeca.Te simti intreg si iubit dar mai ales fericit ca poti darui atat de multa iubire si ca acolo e locul unde se poate aseza,fara masura.Simti  ca esti una cu Universul,cu toate fiintele si toata natura si ca nu exista nimic din ceea ce nu poti fi.Nu te va lasa sa plangi niciodata decat de fericire.
Comunicarea acestor suflete nu are deloc obstacole,decurge in mod natural,in rezonanta si nu neaparat verbal.Cand unul tace,celalalt  stie ce gandeste,cand unul zambeste ,celalalt stie de ce.Pot vorbi limbi diferite si totusi se vor intelege din priviri. Limbajul sufletului lor suna cam asa – ‘’ Nu e nevoie sa stiu ce zici,poti sa vorbesti in ce limba doresti tu,eu iti voi asculta sufletul.’’
Cand esti cu intregul tau ‘’totul e o rugaciune’’ iar iubirea voastra e o invitatie catre lume spre inspiratie si dans intr-un paradis creat aici si acum !

De la inima la inima,va doresc sufletul deschis spre cei care va recheama iar in curand  urmeaza si o surpriza pentru voi legata de aceeasi tema,simt in interiorul meu ca aveti nevoie de asta.Va imbratisez si va iubesc !

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Andalu - baietelul cu florile

Mai da-mi Doamne,aripi sa zbor !