Cine esti?

 Cateva zile de tacere,suficiente cat sa iti dai seama ca tacerea prinde voce in tine si are viata. E vocea care isi gaseste ecou in constientizarea ca totul isi are inceputul in schimbare. E vocea ta interioara.
 E tacere  si nu iti doresti nimic altceva decat sa schimbi ceva in bine,iar schimbarea isi are radacinile crescande in tine.
Vrei mai mult si atunci incepi sa accepti mai mult dar nu ceea ce nu intra in categoria binelui.
Iti doresti pace si atunci faci liniste in tine,iti doresti iubire si atunci devii iubirea insasi si realizezi ca tot ce nu e iubire nu e decat o iluzie si o capcana  a timpului de a ne retine pe loc,iar pentru aceasta nu  e timp ! Nu e timpul de a sta pe loc caci totul e in miscare iar noi trebuie sa miscam tot ce duce spre binele cel mai inalt.Iti dai seama ca stagnarea otraveste,ca te sufoci intr-o apa statuta si ca esti asemeni pastravului si iti place sa urci impotriva curentului.
 E noapte . Cuvintele tremura de emotie in scanteia unei lumini.Pana si intunericul devine stralucitor,fie luminat doar de o lumanare. Da,de atat e nevoie si in noi insine,de o singura luminita care sa luceasca in interior,apoi totul devine intens ,cu o flacara extinsa.
Majoritatea dintre noi cand intalnesc o persoana,ce o intreaba prima data? - Cum se numeste? Cu ce se ocupa? Unde locuieste? Cat castiga? Si poate incet,incet ajungem la intrebarea - '' Cine esti?''
De aici se schimba totul de la cine esti.Intai poate te gandesti sa raspunzi ca '' sunt ceea ce am realizat profesional'' sau ''sunt asa cum oamenii ma percep a fi si nu pot avea o imagine despre mine insumi/insami''.
Eu as raspunde cel mai cu seama ca sunt o creatie divina manifestata prin cele trei planuri - fizic,mental si spiritual si ca locuiesc acolo unde simt,caci sunt intotdeauna la locul potrivit si momentul adecvat pentru a-mi implini misiunea si ca castig atat cat sadesc in inimile oamenilor intrucat suntem doar in trecere pe Terra si tot ce luam cu noi,nu sunt decat roadele iubirii.
Ceea ce vreau sa subliniez e sa ne axam pe esenta noastra caci numai asa ia nastere schimbarea.
Fa tacere in tine,intreaba-te ''cine esti''?

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Acelasi suflet - dincolo de frontierele timpului si spatiului .- Despre sufletele gemene -

Andalu - baietelul cu florile

Mai da-mi Doamne,aripi sa zbor !