Din viitor...aici,acum !

M-am trezit astăzi în ritmul muzicii.Totul pare atât de frumos.Oamenii sunt atât de frumoşi,cu un potenţial uriaş.Mă rog aşadar să nu le dispară această aura,să realizeze cât de uimitori sunt.Le doresc să fie iubiţi  în profunzime dar mai ales să iubească necondiţionat,să aibe curajul de a se exprima,de a striga tot mai tare din străfundul vocii interioare.
Am căutat adeseori perfecţiunea însă în cele din urmă am realizat că perfecţiunea înseamnă echilibru.Iubirea înseamnă echilibru şi când înţelegi că nu e atât de important să fii iubit cât să iubeşti totul ce se lasă a fi iubit,începi să iubeşti întreg Universul iar atunci te simţi întreg.
Am visat într-o noapte o lume ideala,unde era doar armonie,oamenii comunicau mai mult prin priviri iar acele cuvinte puţine erau doar pozitive,încarcate puternic  cu dragoste fără nici o urmă de frustrări,de falsitate,de neîmplinire,de judecăţi.Recunosc că nu îmi mai doream să mă trezesc dar m-am trezit…ca să continui visul.Îmi doresc să visăm împreună.

Aşadar trăiesc un vis viitor, în speranţa lui ‘’ ACUM’’.

Comentarii

  1. Ce frumos... "oamenii comunicau mai mult prin priviri iar acele cuvinte puţine erau doar pozitive, încarcate puternic cu dragoste fără nici o urmă de frustrări" Ce bine ar fi sa vorbim mai putin pentru a comunica mai mult si sa ne alegem in mod natural cuvintele cu intelepciune...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Acelasi suflet - dincolo de frontierele timpului si spatiului .- Despre sufletele gemene -

Andalu - baietelul cu florile

Mai da-mi Doamne,aripi sa zbor !