Iubirea la iubire ajunge

Sunt oameni care stau unul cu celalalt zi de zi însă totuși separați și exista cei care pot fi la colturi diferite ale lumii însă constant împreună,conectați.
Nu e modul prin care să îmi încep frumos un basm ,nici să demonstrez ceva anume ci doar să spun din nou,cu toată forţa : Iubirea e reala. Şi totul începe de la a crede, de la a crede ca e acolo în tine ,înca de la începuturi şi nu o poţi nega . Ea caută mereu prin diferite forme si experienţe sa îţi spună – Lasă – mă să mă manifest,nu te ascunde de mine,nu te ascunde de tine !



Şi cum am spus există cei conectati prin această iubire,care străbate gândurile, timpul şi chiar spaţiul . Există cei care îşi vorbesc chiar şi în tacere,care se simt în permanenţă dincolo de orice obstacol. Există cei care vor sa ne spună ca nimic din toate acestea nu sunt imposibile atunci când iubim suprem.
Nu sunt nici prima ,nici ultima care îşi asterne gândurile în acest fel însă acum simt mai mult ca oricând să vorbesc despre acest subiect. E posibil să mă fi saturat de neadevar , de felul  superficial în care e privită iubirea  uneori pe care cu toţii o căutăm la un moment dat însă ironia e ca ea nu s-a pierdut nicăieri ci doar noi am uitat să o descătuşăm dincolo de false iluzii, de ataşamente,de lucruri care nu ne aparţin în esenţă.

Poate că îmi e mult prea dor să văd acea licarire din priviri atunci când e atins adevarul.
 Şi voi continua să vorbesc despre acestea cu dorinţa de a fi cât mai aproape,mai în înteles,mai in profunzime, mai înalt pentru că… e timpul iubirii şi…atât !
P.S. Dacă ai simţit cum îţi vibrează inima într-o fericire inexplicabila, dacă ai simţit că parcă cineva te mângaie de undeva,de oriunde ar fi şi starea de bine şi incredere creşte considerabil,atunci să stii precis ca e fluxul iubirii. Iar în cele din urmă...iubirea la iubire ajunge.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Acelasi suflet - dincolo de frontierele timpului si spatiului .- Despre sufletele gemene -

Andalu - baietelul cu florile

Mai da-mi Doamne,aripi sa zbor !