M-am indragostit de .... viata !

Sunt o visatoare fericita. Dar mai ales, inevitabil ,o indragostita.  Recunosc ca ma indragostesc in fiecare zi.
Ma indragostesc de pasarile care zboara tot mai inalt, de cele care imi mananca timid  din causul palmelor,cu  o inocenta inefabila.
Ma indragostesc  fara vreun  leac de vant,soare,ploi si nori. De florile care ma invita intr-o lume de vis. De  intensitatea de a trai a fluturilor, de mangaieri care vindeca tristeti ce nu isi au locul in suflete.
Ma indragostesc o vesnicie de oamenii frumosi  fara a ma limita in  90’60’90. Ma refer la oamenii aceia atat de frumosi incat viselor lor nu au vreo limita sau vreun sfarsit. Acei oameni care te fac sa plangi de fericire si sa razi pana cand ramai fara aer. Aceia care cred atat de mult in tine si te fac mai bun ,in fiecare moment. Aceia  pe care ti-ai dori sa ii iei in brate si sa-i ridici spre cer ,drept multumire. Aceia la care nu ti-ai dori vreodata sa le stergi zambetul de pe chip.
Ma indragostesc de ochii care nu isi pierd stralucirea si pofta de viata dar si de cei aparent tristi si indignati  ca nu e destula iubire in lume. De priviri ce trezesc inimile.
Nu am confundat niciodata dragostea cu iubirea dar recunosc,ma indragostesc iremediabil de tot si toate ce  isi gasesc traseul spre casa in adancurile iubirii.

Tu, te-ai indragostit azi? Daca nu, nu pierde timpul. Toate trec pe langa iubire insa toate raman in iubire. Prima ta dragoste sa fie : VIATA !

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Acelasi suflet - dincolo de frontierele timpului si spatiului .- Despre sufletele gemene -

Andalu - baietelul cu florile

Mai da-mi Doamne,aripi sa zbor !